LIFESTYLE

«Και νεκρός ενίκα» ο Παντελίδης! Έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στο Rising Star! VIDEO

«Και νεκρός ενίκα» ο Παντελίδης! Έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στο Rising Star! VIDEO

«Τα σχοινιά σου» κλήθηκε να τραγουδήσει από το κοινό ο Στέλιος Τσάκωνας και ανταμοίφθηκε με ένα 98%...

Ο 19χρονος Στέλιος Τσάκωνας ανέβηκε στη σκηνή του Rising Star, ως νικητής του “Rythmos Audition”. Το τηλεοπτικό κοινό έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα από δύο τραγούδια «Τα σχοινιά σου» του Παντελή Παντελίδη, αλλά και την μεγάλη επιτυχία «Δεν θα με ξεχάσεις» του Αντώνη Βαρδή για το ποιο θα πει ο νεαρός.

Φυσικά το κοινό επέλεξε να τραγουδήσει Παντελίδη με μεγάλη διαφορά στην ψηφοφορία και αφού ο 19χρονος ήταν εκπληκτικός στην ερμηνεία του και κατάφερε όχι μόνο να σηκώσει τον τοίχο, αλλά να κάνει και παγκόσμιο ρεκόρ στο Rising Star με 98%.

 Ο Στέλιος Τσάκωνας μπήκε στο παιχνίδι και αποτέλεσε τον 13 ο παίκτη που πέρασε στην επόμενη φάση. Έτσι κάλλιστα μπορεί να παρομοιάσει τον Παντελή Παντελίδη με τον στρατηγό Κίμωνα και φράση που τον ακολουθεί για την πολιορκία του Κιτίου «Και νεκρός ενίκα».

Και δεν είναι άλλωστε και η πρώτη φορά που ο Παντελίδης βγαίνει και βγάζει νικητές, αφού ο Αντρέας Λέοντας, «μπήκε» και βγήκε νικητής στο XFACTOR τραγουδώντας Παντελίδη. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top