LIFESTYLE

Κωστόπουλος- Αρναούτη: Όλη η αλήθεια για το φλέρτ και την νυχτερινή τους έξοδο! ΦΩΤΟ

Κωστόπουλος- Αρναούτη: Όλη η αλήθεια για το φλέρτ και την νυχτερινή τους έξοδο! ΦΩΤΟ

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς...

Μια τυχαία συνάντηση του Πέτρου Κωστόπουλου με την Μίνα Αρναούτη έγινε η αφορμή για να ξεκινήσει μια απίστευτη φημολογία για ένα υποτιθέμενο νέο φλερτ στην showbiz.

Σύμφωνα με το nassosblog όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Ο Πέτρος Κωστόπουλος βρισκότανε σε πάρτι στο City link κέντρο της Αθήνας παρέα με φίλους του.

Στην παρέα του, στο Teatro, βρισκότανε και ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας ο οποίος είναι και συνιδιοκτήτης. Λίγες ώρες μετά την είσοδο του νέου χρόνου ο παρουσιαστής «έμεινε» από μπαταρία στο κινητό του. Επειδή δεν υπήρχε φορτιστής πήγε στο απέναντι μαγαζί που ανήκει στον φίλο του Λορέντζο Φρέρη.

Ο Πέτρος κατευθύνθηκε στο τραπέζι του και ζήτησε έναν φορτιστή. Εκεί βρισκότανε και η Μίνα Αρναούτη, η οποία προσφέρθηκε ευγενικά να δώσει τον δικό της. Ο Πέτρος έκατσε στο τραπέζι τους μέχρι να αποκτήσει το κινητό του τηλέφωνο και πάλι «ζωή» και αποχώρησε.

Ο διάλογος ανάμεσα στον Πέτρο και στην Μίνα κράτησε μερικά λεπτά. Αυτή η ολιγόλεπτη συνάντηση ήταν αρκετή για να ξεκινήσει η παραφιλολογία και μια σειρά από δημοσιεύματα που μίλαγαν για την αρχή ενός φλερτ που όπως λέει το δικό μας ρεπορτάζ όχι απλά δεν υφίσταται αλλά δε ξεκίνησε καν.



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top