ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν πάει στο Παλάτι των Εθνών ο Περδίκης - Έντονα ενοχλημένος με τους χειρισμούς του Προέδρου

Δεν πάει στο Παλάτι των Εθνών ο Περδίκης - Έντονα ενοχλημένος με τους χειρισμούς του Προέδρου

Δεν θα παρευρεθεί στο Παλάτι των Εθνών, ο πρόεδρος των Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης, όπου θα πραγματοποιηθεί η Διεθνής Διάσκεψη για την ασφάλεια και τις εγγυήσεις.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Περδίκης έλαβε αυτή την απόφαση θέλοντας να εκφράσει την έντονη διαφωνία  για τα όσα τεκταίνονται στις διαπραγματεύσεις της Γευνεύης.

Πηγή μας ανέφερε ότι, «η εκεί παρουσία του θα μπορούσε να εκληφθεί ως λευκή επιταγή προς στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να σταλούν λανθασμένα μηνύματα».

Ο Γιώργος Περδίκης, σημειώνεται ότι δεν έχει δώσει την συγκατάθεση του ούτε στον χάρτη τον οποίο ο Νίκος Αναστασιάδης παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης (11/1) καθότι διαφώνησε τόσο με το περιεχόμενο του όσο και με την μη συμφωνία εκ των προτέρων στα κριτήρια που θα τον περιβάλλουν.

Όπως σημειώνουν ο χάρτης που δόθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας δεν είχε εγκριθεί από το Εθνικό Συμβούλιο.

Τέλος, πληροφορίες που ήθελαν τον Γιώργο Περδίκη να αποχωρεί κι αυτός από την Γενεύη μετά την Ελένη Θεοχάρους δεν επιβεβαιώνονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχωρεί η Ελένη Θεοχάρους από την Γενεύη – «Εμπαιγμός» του Εθνικού Συμβουλίου οι διαρροές – Δεν διέρρευσε ο χάρτης από το Εθνικό

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top