ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Πιστεύει πως είναι σκύλος ο Δασοφύλακας – «Δεν μας αφήνει να μπούμε σπίτι και είναι επικίνδυνος» λένε οι γονείς του

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Πιστεύει πως είναι σκύλος ο Δασοφύλακας – «Δεν μας αφήνει να μπούμε σπίτι και είναι επικίνδυνος» λένε οι γονείς του

Πονοκέφαλο και συνεχόμενα προβλήματα δημιουργούσε συνεχώς στους γονείς του και όχι μόνο ο δασοφύλακα Παναγιώτη Σαββίδης, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2014 μαχαίρωσε αστυνομικούς και ακολούθως ξυλοκοπήθηκε από δυο άλλους με αποτέλεσμα να καταδικαστούν σε φυλάκιση.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει την Πέμπτη 12/01, ο 29χρονος Παναγιώτης Σαββίδης από τη Δευτέρα 09/01 νοσηλεύεται στην ψυχιατρική πτέρυγα στην Αθαλάσσα μετά από σχετικό ένταλμα υποχρεωτικής νοσηλείας.

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα ο Σαββίδης δεν λάμβανε την φαρμακευτική του αγωγή με αποτέλεσμα να προκαλεί συνεχώς προβλήματα στους δικούς του.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο πατέρας του στην κατάθεση του που έδωσε ενόρκως στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος ανέφερε πως «ο γιος του πιστεύει πως είναι σκύλος», είναι επικίνδυνος και τους δημιουργεί προβλήματα, καθώς του απειλεί συνεχώς.

Να θυμίζουμε την έκθεση ψυχιάτρου του Γ.Ν. Πάφου όταν έγινε το περιστατικό στα κρατητήρια της Πόλης Χρυσοχούς. Όπως σημειώνει η γιατρός, ο δασοφύλακας πιστεύει ότι «συνυπάρχουμε με τα ρομπότ» και πως «οι χειρουργοί βάζουν τσιπς στους ασθενείς».

Άξιο αναφοράς όπως μας επισήμαναν έγκυρες πηγές της ιστοσελίδας μας είναι πως ο Σαββίδης ενώ είναι τοποθετημένος στο δασονομείο της Πόλης Χρυσοχούς, ο ίδιος πάει δουλειά στην Γεροσκήπου.

Μάλιστα,οι υπεύθυνοι του δασονομείου έχουν στείλει δυο επιστολές για να τον παύσουν, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε μέχρι σήμερα.

Άξιο σχολιασμού είναι πάντως το γεγονός πως το δικαστήριο στην υπόθεση ξυλοδαρμού του τον έκρινε αξιόπιστο μαρτυρά… κάτι που προκαλεί ερωτηματικά σε σχέση με την ψυχική του κατάσταση.

Βάσει μάλιστα της μαρτυρίας του καταδικάστηκαν σε φυλάκιση ενός έτους τα δυο μέλη της Αστυνομίας, Παναγιώτης Ηρακλέους και Κάρλος Ντεκερμεντζιάν, οι οποίοι κινδυνεύουν να χάσουν και την δουλειά τους.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Eurovision 2024: Η θέση της Κύπρου και της Ελλάδας στα προγνωστικά του televoting



LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, γίνεται η λεγόμενη Πρώτη Ανάσταση, δηλαδή το προανάκρουσμα της Αναστάσεως που μεταδίδουν οι ύμνοι και της προσμονής της λυτρώσεως όλης της κτίσεως από την φθορά και τον θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top