Το πρώτο μωρό στην Κύπρο για το 2017 - Μεγάλο ποσό έδωσε στην οικογένειά του μεγάλη εταιρεία του νησιού

Το πρώτο μωρό στην Κύπρο για το 2017 - Μεγάλο ποσό έδωσε στην οικογένειά του μεγάλη εταιρεία του νησιού

Το πρώτο νεογέννητο της Κύπρου έκανε την έισοδό του και το πρωτοχρονιάτικό του δώρο ήταν αξιοσέβαστο ποσό από μεγάλη εταιρεία.

Με δύο εκπληκτικά δώρα τους υποδέχτηκε το 2017, τον Βασίλη Μαλλή και Νικολέτττα Χατζηπαναγίωτου. Ο ερχομός του νεογέννητού τους για το νέο έτος  και η χρηματική προσφορά της Νutricia αξίας 1000 ευρώ.

Ένα υγιέστατο αγοράκι έκανε την πρωτοχρονιάτικη είσοδό του στις 00:15 στην κλινική Πανταζή στη Λεμεσό. Η Nutricia για όγδοη συνεχόμενη φορά προσφέρει το πρωτοχρονιάτικό της δώρο στους γονείς που δέχονται το πρώτο παιδί της χρονιάς.

 Είναι μία βοηθητική στήριξη, η οποία συνδέεται με το διεθνές πρόγραμμα «Στηρίζοντας τη Ζωή»  και συνεργάζεται με τη διεθνής φιλανθρωπική οράνωση «Παιδικά Χωρία SOS» καθώς και με την Nutricia Early Life Nutrition. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την επίσκεψη που θα έχει σήμερα και αύριο στην Ιταλία καθώς και το ζήτημα των οδοφραγμάτων προέβη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Battlefield ReDEFiNED 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE