«Έπηξαν» στο Τρόοδος – Αρκετή ταλαιπωρία στους εκδρομείς που πήγαν στα χιόνια

«Έπηξαν» στο Τρόοδος –  Αρκετή ταλαιπωρία στους εκδρομείς που πήγαν στα χιόνια

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται από το μεσημέρι της Κυριακής 15/01 στο Τρόοδος

Αυξημένη τροχαία κίνηση παρατηρείται στις ορεινές περιοχές και ιδιαίτερα στο Τρόοδος, με αποτέλεσμα αρκετοί οδηγοί και εκδρομείς να υπόκεινται σε μεγάλη ταλαιπωρία.

Οι οδηγοί καλούνται, για λόγους κυρίως ασφάλειας, αλλά και για αποφυγή αχρείαστης ταλαιπωρίας, να συμμορφώνονται απόλυτα με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών και με τα σήματα τροχαίας και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.