Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία
Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.
Όπως μεταδίδει η ηλεκτρονική «Κίπρις Πόστασι», η σύλληψη των ατόμων έγινε μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης από την Εισαγγελία της Άγκυρας και ομάδα αποτελούμενη από 13 άτομα της στρατιωτικής τουρκικής αστυνομίας μετέφερε στην Τουρκία τους συλληφθέντες.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχουν συλληφθεί τρεις συνταγματάρχες, ένας αντισυνταγματάρχης και ένας ταγματάρχης, δύο λοχαγοί και δύο υπολοχαγοί και δύο λοχίες.
Οι εννέα από τους 11 συλληφθέντες, συνελήφθησαν χθες κατά την επιχείρηση που διοργάνωσαν στα κατεχόμενα οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις. Οι εννέα συλληφθέντες είναι συνταγματάρχες.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η επιχείρηση στα κατεχόμενα εντάσσεται στην επιχείρηση των τουρκικών δυνάμεων για σύλληψη όσων συνεργάζονται με το κίνημα ΦΕΤΟ.
Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν με στρατιωτικό ελικόπτερο στην Άγκυρα ενώ η στρατιωτική αστυνομία διεξήγαγε έρευνα στα γραφεία και σπίτια τους.
Από ΚΥΠΕ
Διαβάστε ακόμη
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις