ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Kαβγάς Προδρόμου – Παντελίδη: «Μην χτυπάτε το χέρι σας... θα χύσετε τα νερά – Αυτά που λέει είναι βαριά και θα μείνουμε εδώ» - Αποχώρησε χαμογελώντας ο Μυλωνάς – VIDEO

Kαβγάς Προδρόμου – Παντελίδη: «Μην χτυπάτε το χέρι σας... θα χύσετε τα νερά – Αυτά που λέει είναι βαριά και θα μείνουμε εδώ» - Αποχώρησε χαμογελώντας ο Μυλωνάς – VIDEO

Καβγάς για την σύνθεση της διάσκεψης της Γενεύης, ξέσπασε στο στούντιο του ΡΙΚ μεταξύ του Εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΣΥ Πρόδρομου Προδρόμου και του Χρύση Παντελίδη, Διευθυντή του «κέντρου μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος».

Του Τάσου Χριστοδούλου

Οι δυο άντρες διασταύρωσαν σε πολύ έντονο ύφος τα ξίφη τους με τον κ. Παντελίδη να ρωτάει επίμονα τον κ. Προδρόμου να του απαντήσει με ποια ιδιότητα συμμετείχε στην διεθνή διάσκεψη της 12ης Ιανουαρίου ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.

Ο κ. Προδρόμου υποστήριξε ότι ο Νίκος Αναστασιάδης ως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας δεν εκπροσωπεί όλο τον λαό παρά μόνο τους Ελληνοκύπριους, ως εκ τούτου η παρουσία του κ. Ακιντζί στο τραπέζι της Διεθνούς Διάσκεψης ήταν απαραίτητη καθώς οι Τουρκοκύπριοι είναι ενδιαφερόμενο μέρος στο θέμα ασφάλειας και εγγυήσεων.

Το επιχείρημα του εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΣΥ, ο κ. Παντελίδης το χαρακτήρισε ως οικειοποίηση της προπαγάνδας που κάνει η Τουρκία εδώ και χρόνια.

Κάπου εκεί ο κ. Προδρόμου φανερά εκνευρισμένος για την βαριά κατηγόρια που του εξαπέλυσε ο κ. Παντελίδης (του προπαγανδιστή της Τουρκίας) άρχισε σε έντονο ύφος να ζητά εξηγήσεις ενώ προηγουμένως κτυπούσε τα χέρια του στο τραπέζι.

Ο Διευθυντής του «κέντρου μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος» με μειδίαμα στα χείλη αποκρίθηκε:

«Μην χτυπάτε το χέρι σας γιατί θα χύσετε τα νερά» ,την ώρα που ο παρουσιαστής της εκπομπής προσπαθούσε να κατευνάσει τα πνεύματα και τον Προδρόμου να φωνάζει: «Αυτά που λέει είναι βαριά και θα μείνουμε εδώ».

Κάπου εκεί ο Παύλος Μυλωνάς που βρισκόταν στο ίδιο τραπέζι αποχώρησε από το στούντιο χαμογελώντας… 

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top