ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΤΣΙΑ: Νεαρός προκάλεσε τροχαίο και εγκατέλειψε τη σκηνή – Τον καταδίωξε περιπολικό και έστειλε στο Νοσοκομείο αστυνομικό

ΛΑΤΣΙΑ: Νεαρός προκάλεσε τροχαίο και εγκατέλειψε τη σκηνή – Τον καταδίωξε περιπολικό και έστειλε στο Νοσοκομείο αστυνομικό

Νεαρός οδηγός τα έκανε όλα θέτοντας κυριολεκτικά ζωές σε σοβαρό κίνδυνο.

Συγκεκριμένα  γύρω στις 1:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (19/1), αυτοκίνητο που οδηγούσε 51χρονος από τη Λευκωσία, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος από τη Λεμεσό.

Από τη σύγκρουση το αυτοκίνητο του 51χρονου ακινητοποιήθηκε, ενώ ο 24χρονος συνέχισε την πορεία του προς τη Λεμεσό, όπου από έξοδο του αυτοκινητόδρομου έκανε επαναστροφή και κινήθηκε στην αντίθετη φορά του δρόμου και εγκατέλειψε τη σκηνή.

Τις ενέργειες του 24χρονου οδηγού, αντιλήφθηκαν μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, τα οποία ακολούθησαν το εν λόγω όχημα και κατάφεραν να το ανακόψουν σε περιοχή στα Λατσιά.

Τα μέλη της Αστυνομίας, ενώ βρίσκονταν έξω από το αυτοκίνητο του 24χρονου για τους απαραίτητους ελέγχους, ο τελευταίος και ενώ η  πόρτα του οχήματος ήταν ανοικτή, ανέπτυξε ταχύτητα και εγκατέλειψε το σημείο, αφού προηγουμένως κτύπησε με την πόρτα του οδηγού το μέλος του ΟΠΟΔ.

Το όχημα του 24χρονου ακολουθήθηκε από μέλος του ΟΠΟΔ και ανακόπηκε σε μικρή απόσταση, αφού προηγουμένως τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν. Στην προσπάθεια του να διαφύγει, ο οδηγός θεάθηκε να ρίχνει έξω από το παράθυρο μια μικρή τσάντα που περιείχε ναρκωτικές ουσίες (κάνναβη).

Ο 24χρονος έφερε εμφανή σημεία και συμπτώματα μέθης και αρνήθηκε να δώσει δείγμα εκπνοής σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρα αδικήματα.

Το μέλος του ΟΠΟΔ που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.

Η Τροχαία Λευκωσίας και η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top