Συνελήφθη 34χρονος – Γύριζε την Πάφο με πλαστά έγγραφα

Συνελήφθη 34χρονος – Γύριζε την Πάφο με πλαστά έγγραφα

Στη σύλληψη 34χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου την Πέμπτη σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση πλαστοπροσωπίας και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 34χρονος εντοπίστηκε σε ανοιχτό χώρο στην περιοχή της κοινότητας Νικόκλια.

Όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις ο 34χρονος, ο οποίος είναι από τη Σρι Λάνκα, φέρεται στο παρελθόν να έφυγε από την Κύπρο και να επέστρεψε αργότερα με άλλα στοιχεία.

Αύριο, Παρασκευή, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.

BEST OF TOTHEMAONLINE