ΠΑΡΑ-THEMA

Έδωσε τόσα λεφτά η ΑΕΛ στον Μιτρέα; Για «γερό» μισθό κάνουν λόγο οι Ρουμάνοι

Έδωσε τόσα λεφτά η ΑΕΛ στον Μιτρέα; Για «γερό» μισθό κάνουν λόγο οι Ρουμάνοι

Η ΑΕΛ με ανακοίνωση της που εξέδωσε το πρωί του Σαββάτου 21/1, ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση, του 29χρόνου αμυντικού, Μποκτάν Μιτρέα. O Ρουμάνος ποδοσφαιριστής θα είναι κάτοικος Λεμεσού για τον επόμενο 1,5 χρόνο και θεωρείται μια πολύ καλή λύση για την αντικατάσταση του Βαλεντίνου Σιέλη που έφυγε για τα ξένα.

Ο 29χρονος Μιτρέα που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερό μπακ, όσο και ως κεντρικός αμυντικός άνηκε στην Άσκολι και αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα δανεικός στην Στεάουα Βουκουρεστίου.

Δημοσίευμα από την Βαλκανική χώρα εξηγεί τους λόγους που αποχωρεί από την ομάδα, αναφέροντας ότι μια γκάφα του σε αγώνα πρωταθλήματος τον Οκτώβριο τον έστειλε (με εντολή του Προέδρου) μεταξύ πάγκου και κερκίδας.

Ουσιαστικά έχει να αγωνιστεί σε παιχνίδι πρωταθλήματος από τις 16/10 ενώ για τελευταία φορά έπαιξε στις 27/10 σε αγώνα κυπέλλου όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Ρουμανία που αποκαλύπτει(;) και τον μισθό του 29χρονου στην ΑΕΛ.

Επίσημα «Λέοντας» ο Μιτρέα

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα γράφουν ο Μιτρέα για τον επόμενο 1.5 χρόνο που υπέγραψε στην ΑΕΛ θα γίνει πλουσιότερος κατά 300.000 ευρώ(!) ένα ποσό που για τα οικονομικά δεδομένα της Λεμεσιανής ομάδας θεωρείται…τρελό.

Δηλαδή με λίγα λόγια ο Ρουμάνος αμυντικός θα λαμβάνει ένα μηνιάτικο κοντά στις 20.000 ευρώ; Δύσκολο να το πιστέψουμε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top