ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Πελάτης» της Αστυνομίας ο 53χρονος! Συνελήφθη με κλεμμένο αυτοκίνητο – «Έκλεψα το που τον Εναέριο»! Απετράπη ληστεία;

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Πελάτης» της Αστυνομίας ο 53χρονος! Συνελήφθη με κλεμμένο αυτοκίνητο – «Έκλεψα το που τον Εναέριο»! Απετράπη ληστεία;

Ένα γνωστό πρόσωπο στις αρχές συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου 21/1 στη Λεμεσό. Πρόκειται για 53χρονο που άλλες δύο φορές είχε βρεθεί με χειροπέδες (1995 και 2000) για υπόθεση ληστειών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού μετά από συντονισμένες ενέργειες συνέλαβαν τον 53χρονο για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, τα μέλη της Αστυνομίας έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση τον 53χρονο, ο οποίος θεάθηκε να σταθμεύει το όχημά του σε συγκεκριμένη περιοχή στη Λεμεσό.

Ακολούθως, γύρω στις 12.30 το μεσημέρι ανακόπηκε και εντοπίστηκε στην κατοχή του χρηματικό ποσό, ύψους €2,355 σε διάφορα χαρτονομίσματα για το οποίο δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις όσον αφορά στην προέλευσή του.

Επίσης, ανακρινόμενος φέρεται να ομολόγησε την κλοπή οχήματος λέγοντας πως το έκλεψε απο την περιοχή του Εναερίου στη Λεμεσό. Το εν λόγω αυτοκίνητο εντοπίστηκε χωρίς να φέρει πινακίδες εγγραφής και όπως διαπιστώθηκε ήταν κλοπιμαίο

Ο 53χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων ενώ στην Αστυνομία πιστεύουν ότι απετράπη με τη σύλληψη του μια νέα ληστεία καθώς το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει ως τακτική του να κλέβει αυτοκίνητα με τα οποία μετά ληστεύει διάφορα υποστατικά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top