ΠΑΡΑ-THEMA

Άραγε τι σκεφτόταν ο Πάμπος; (Πίτι) VIDEO

Άραγε τι σκεφτόταν ο Πάμπος; (Πίτι) VIDEO

Μπορεί πολλοί από τους φιλάθλους να μην το παρατήρησαν ωστόσο ο Πάμπος Χριστοδούλου μετά το 2ο γκολ (και τι γκολ) του Πίτι στο «Αμμόχωστος» δεν πανηγύρισε σχεδόν καθόλου.

Σχετικό άρθροΠίτι είσαι πολλής για την Κύπρο! Απολαύστε την γκολάρα που πέτυχε ο Ισπανός παικταράς της ΑΕΛ - VIDEO

Ο ίδιος ξέρει τι παικταράς είναι ο Ισπανός γι αυτό άλλωστε και τον έφερε στην ΑΕΛ, ξεκινώντας τον για πρώτη φορά βασικό.

Ωστόσο το body language (γλώσσα του σώματος) του Κύπριου κόουτς δείχνει ότι κάτι τον…έτρωγε. Μπήκε το γκολ και γύρισε έσκυψε το κεφάλι και έβλεπε σαστισμένος τον «γερόλυκο» να δίνει μαθήματα ποδοσφαίρου

Άραγε σκεφτόταν τι θα γινόταν αν τον «έριχνε» νωρίτερα στο ντέρμπι με την Ανόρθωση ή ότι με τον Πίτι «κεφάτο» πάει για τίτλο;  Βέβαια ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι ο 35χρονος δεν ήταν στην καλύτερη φυσική κατάσταση όταν ρωτήθηκε σχετικά στην δημοσιογραφική διάσκεψη

Δείτε τις αντιδράσεις του στο 2:07 και στο 3:15

Διαβάστε επίσης: Πίτι - «Όπως την μούγια μες το γάλα»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top