Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο – Στην εντατική μοτοσικλετιστής

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο – Στην εντατική μοτοσικλετιστής

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Πάφο, γύρω στις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας (23/1).

Συγκεκριμένα 38χρονος μοτοσικλετιστής ενώ επέβαινε σε τετράτροχη μηχανή κατευθυνόμενος από την Γεροσκήπου στην Κολώνη σε κάποιο σημείο του δρόμου απώλεσε τον έλεγχο και έπεσε στην άσφαλτο.

Ο 38χρονος Βρετανός, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάκωση κεφαλής, κατάγματα στα άκρα και πνευμονικές θλάσεις.

Η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου με την αστυνομία να διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.   

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Με θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 45 βαθμούς, η Κύπρος βυθίζεται ξανά σε διακοπές ρεύματος, αποκαλύπτοντας την βαθιά ενεργειακή κρίση και την πολιτική ανεπάρκεια που την συνοδεύει. Παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις για επάρκεια, οι πολίτες βιώνουν το σκοτάδι και τους φουσκωμένους λογαριασμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE