Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο – Στην εντατική μοτοσικλετιστής

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο – Στην εντατική μοτοσικλετιστής

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Πάφο, γύρω στις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας (23/1).

Συγκεκριμένα 38χρονος μοτοσικλετιστής ενώ επέβαινε σε τετράτροχη μηχανή κατευθυνόμενος από την Γεροσκήπου στην Κολώνη σε κάποιο σημείο του δρόμου απώλεσε τον έλεγχο και έπεσε στην άσφαλτο.

Ο 38χρονος Βρετανός, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάκωση κεφαλής, κατάγματα στα άκρα και πνευμονικές θλάσεις.

Η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου με την αστυνομία να διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.   

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE