Έφτασε η μέρα της Έφης Ηροδότου – Οδηγείται ενώπιον της κυπριακής δικαιοσύνης μαζί με τους γονείς της

Έφτασε η μέρα της Έφης Ηροδότου – Οδηγείται ενώπιον της κυπριακής δικαιοσύνης μαζί με τους γονείς της

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου στη Λεμεσό οδηγείται την Τρίτη (24/1) η 29χρονη Έφη Ηροδότου, η οποία καταζητείτο σε σχέση με το δυστύχημα που διαπράχθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2007 με θύμα τον 17χρονο Αιμίλιο Ιωάννου, ενώ οι γονείς της οδηγούνται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Η Έφη Ηροδότου και οι γονείς της, που εντοπίστηκαν και συνελήφθηκαν στις 8 Ιανουαρίου στην Αθήνα, έφτασαν χθες στην Κύπρο  συνοδεία αστυνομικών ανακριτών του ΤΑΕ Αρχηγείου, μετά την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών για έκδοσή τους στις κυπριακές Αρχές.

Ενώπιον της 29χρονης αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες που αφορούν πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης πράξης και μη συμμόρφωσης σε φώτα τροχαίας, ενώ στους γονείς της, κατηγορίες για κατασκευή αποδεικτικών στοιχείων, πλαστογραφία, χρήση πλαστών εγγράφων, ψευδορκία – δωροδοκία και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος

ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος

Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα στην ΕΔΕΚ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος, που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου.