Έφτασε η μέρα της Έφης Ηροδότου – Οδηγείται ενώπιον της κυπριακής δικαιοσύνης μαζί με τους γονείς της

Έφτασε η μέρα της Έφης Ηροδότου – Οδηγείται ενώπιον της κυπριακής δικαιοσύνης μαζί με τους γονείς της

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου στη Λεμεσό οδηγείται την Τρίτη (24/1) η 29χρονη Έφη Ηροδότου, η οποία καταζητείτο σε σχέση με το δυστύχημα που διαπράχθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2007 με θύμα τον 17χρονο Αιμίλιο Ιωάννου, ενώ οι γονείς της οδηγούνται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Η Έφη Ηροδότου και οι γονείς της, που εντοπίστηκαν και συνελήφθηκαν στις 8 Ιανουαρίου στην Αθήνα, έφτασαν χθες στην Κύπρο  συνοδεία αστυνομικών ανακριτών του ΤΑΕ Αρχηγείου, μετά την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών για έκδοσή τους στις κυπριακές Αρχές.

Ενώπιον της 29χρονης αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες που αφορούν πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης πράξης και μη συμμόρφωσης σε φώτα τροχαίας, ενώ στους γονείς της, κατηγορίες για κατασκευή αποδεικτικών στοιχείων, πλαστογραφία, χρήση πλαστών εγγράφων, ψευδορκία – δωροδοκία και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.