ΚΟΣΜΟΣ

Ελικόπτερο που συμμετείχε σε επιχείρηση διάσωσης συνετρίβη στην κεντρική Ιταλία

Ελικόπτερο που συμμετείχε σε επιχείρηση διάσωσης συνετρίβη στην κεντρική Ιταλία

Ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν έξι άτομα συνετρίβη σε ορεινή περιοχή της κεντρικής Ιταλίας, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής εάν υπάρχουν θύματα.

Η πυκνή ομίχλη που καλύπτει την περιοχή του Κάμπο Φελίτσε, καθώς και οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες, δυσκολεύουν τον εντοπισμό του ακριβούς σημείου όπου κατέπεσε το ελικόπτερο, στο οποίο επέβαιναν δύο μέλη του πληρώματος και τέσσερις διασώστες.

Το ελικόπτερο και οι διασώστες είχαν κινητοποιηθεί άμεσα για να παράσχουν βοήθεια σε σκιέρ που τραυματίσθηκε σήμερα το πρωί, αλλά ξαφνικά το ελικόπτερο άρχισε να χάνει ύψος και εξαφανίσθηκε από τα ραντάρ. Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι άκουσαν έναν ισχυρό θόρυβο, αλλά δεν είναι σε θέση να προσδιορίσουν με ακρίβεια το σημείο της πτώσης.

Οι άνδρες και οι γυναίκες των σωστικών συνεργείων προσεγγίζουν πεζή την περιοχή, διότι λόγω ομίχλης και χιονιού δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε μηχανοκίνητα μέσα. Οι έρευνες επικεντρώνονται σε περιοχή έκτασης περίπου δέκα τετραγωνικών χιλιομέτρων.

  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top