LIFESTYLE

Σοκάρει η λαϊκή τραγουδίστρια: «Έγινα καταμαύρη στο σολάριουμ για να μοιάζω τσιγγάνα. Το φάγανε το παραμύθι»

Σοκάρει η λαϊκή τραγουδίστρια: «Έγινα καταμαύρη στο σολάριουμ για να μοιάζω τσιγγάνα. Το φάγανε το παραμύθι»

Μέχρι και την τελετή της κηδείας του πατέρα της την έκανε σύμφωνα με τα έθιμα των τσιγγάνων. Όμως κάπου εκεί έπρεπε να πει την αλήθεια.

Η Πάολα εξιστορεί στον Γιώργο Λιάνη το πώς αποφάσισε η ίδια να πείσει τον εαυτό της και τους γύρω της πως είναι τσιγγάνα, παρ' όλο που δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη φυλή. Η τραγουδίστρια εξηγεί στη Real τους λόγους που το έκανε αλλά και τι ακριβώς έκανε για να μοιάζει με τσιγγάνα. 

Στα καλά του καθουµένου, κάποια στιγµή, εξιστορώντας την καταγωγή της, µίλησε µε πυρετό και πάθος: «Είµαι Τσιγγάνα», είπε στους δηµοσιογράφους. Της µάνας της τής σηκώθηκαν τα µαλλιά όρθια. «Τρελάθηκε το παιδί µου». Ο πατέρας της χαµογελούσε αινιγµατικά. 'Ολα αυτά πριν από έξι χρόνια.

Πάολα: «Έγινα καταμαύρη στο σολάριουμ για να μοιάζω τσιγγάνα. Το φάγανε το παραμύθι»


«Μίλησα για το θέµα των Τσιγγάνων. Υποστηρίζω τους Τσιγγάνους. Ήθελα να πάρω κάτι από το βάρος που κουβαλάνε πάνω τους. Να το µοιραστώ. Να µοιραστώ τη σιχασιά που έχουν γι’ αυτούς οι άνθρωποι. Τον φόβο που σπέρνουν. Τα χρυσά τους δόντια. Τη βιαιότητά τους. Όλα όσα χλευάζουν οι άλλοι. Ήθελα να γίνω Τσιγγάνα, για το καλό των άλλων. Για να φύγουµε, δηλαδή, από τις προκαταλήψεις που έχουµε. Και έκανα απίστευτα πράγµατα. Κατ’ αρχάς καθόµουν στο σολάριουµ ώρες. Έγινα κατάµαυρη. Ντυνόµουν εξωτικά. Φόρεσα φούστες. Και το παραµύθι το ’φαγαν όλοι. Αυτό το κράτησα µέχρι την τελετή του πατέρα µου. Κάλεσα στην τελετή µουσικούς µεγάλους, από παντού. Πόντιους τραγουδιστές. Χόρεψαν παλικάρια απ’ όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους. Ο πατέρας µου έφυγε όπως του άξιζε. Όλο αυτό το τράβηξε σε βίντεο ο ιερέας του χωριού και το ανέβασε. Ηταν φίλος του πατέρα µου. ∆εν ήταν σωστό να τραβήξει βίντεο ο πάτερ. Κάποιοι, όλο αυτό που έγινε, το παρεξήγησαν. Είπαν ότι εγώ το διάλεξα, ως έθιµο των Τσιγγάνων. ∆ηλαδή, να γλεντάς στην κηδεία. Τα πράγµατα είχαν σοβαρέψει. Επρεπε να αποκαταστήσω την αλήθεια. Και την είπα».


Η Πάολα, επίσης, εφηύρε ότι ο πατέρας της δεν πέθανε, αλλά βρίσκεται σε ταξίδι στην Αµερική! «Έτσι, για να µη µε λυπούνται. ∆εν µου αρέσει καθόλου να µε λυπούνται. Είναι το χειρότερό µου. Εγώ πιστεύω ότι ο πατέρας µου είναι κοντά στον Θεό. Τον βλέπω να µιλάει µε τον Θεό».

 



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top