ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Εργασίες για περίοδο δυο μηνών στο δρόμο της Λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ με τον παραλιακό της Λεμεσού

ΠΡΟΣΟΧΗ! Εργασίες για περίοδο δυο μηνών στο δρόμο της Λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ με τον παραλιακό της Λεμεσού

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ενημερώνει το κοινό για εργασίες στο οδικό δίκτυο της Επαρχίας Αμμοχώστου και Λεμεσού .

1. Κλειστά τμήματα του δρόμου Λιοπέτρι – Φρέναρος – Δερύνεια

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 και για περίοδο δύο εβδομάδων περίπου, μεταξύ των ωρών 8 π.μ. – 5:30 μ.μ., εκτός Σαββατοκύριακων, τμήματα του δρόμου Λιοπέτρι – Φρέναρος – Δερύνεια εντός της κοινότητας Φρενάρου, θα παραμένουν κλειστά για την τροχαία κίνηση λόγω εκτέλεσης οδικών έργων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

2. Εκτέλεση εργασιών στη Λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ με τον παραλιακό δρόμο Λεμεσού

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, σε συνεργασία με τον Δήμο Λεμεσού ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 θα εκτελούνται εργασίες στα πλαίσια του Πολεοδομικού Έργου, για τη βελτίωση του δρόμου που συνδέει τη Λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ με τον παραλιακό δρόμο Λεμεσού, από τη συμβολή του παραλιακού δρόμου με την οδό Κουμανδαρίας μέχρι την εκκλησία Αγίου Αντωνίου.

Σε πρώτο στάδιο θα εκτελεστούν οι εργασίες στο νότιο τμήμα της οδού Αγίας Θέκλας, για περίοδο 2 μηνών περίπου. Η τροχαία κυκλοφορία θα μετατοπιστεί στη βόρεια πλευρά του δρόμου και θα διατηρηθεί ο μονόδρομος με επιτρεπόμενη κίνηση προς τον κυκλικό κόμβο Παλαιού Λιμανιού.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως και ο Δήμος Λεμεσού απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, στην κυκλοφορία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Μεταναστευτικό: Τι συμφώνησαν στην Υπουργική Σύνοδο - Το ζήτημα της Συρίας

Μεταναστευτικό: Τι συμφώνησαν στην Υπουργική Σύνοδο - Το ζήτημα της Συρίας

Κοινή δήλωση εξέδωσαν οι χώρες που συμμετείχαν σήμερα στην Υπουργική Σύνοδο για το μεταναστευτικό και το ζήτημα της Συρίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top