ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Πάταξη της εγκληματικότητας ζητούν οι αρμόδιοι φορείς – Μέτρα κατά και της τρομοκρατίας

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Πάταξη της εγκληματικότητας ζητούν οι αρμόδιοι φορείς – Μέτρα κατά και της τρομοκρατίας

Θέματα αστυνόμευσης και προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου με την έναρξη της τουριστικής περιόδου, με την άφιξη χιλιάδων επισκεπτών, συζητήθηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημοτικό Μέγαρο Αγίας Νάπας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της προετοιμασίας για καλύτερη αστυνόμευση την νέα καλοκαιρινή περίοδο.  

Επίσης συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή με την έναρξη της τουριστικής περιόδου, που σηματοδοτείται από την κάθοδο δεκάδων χιλιάδων τουριστών στην περιοχή και προτάθηκαν συγκεκριμένες λύσεις για την αντιμετώπισή τους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε ότι «επειδή οι τουρίστες που προσελκύει η περιοχή προέρχονται κυρίως από χώρες της Ευρώπης και της Ρωσίας, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της τρομοκρατίας, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις. Στόχος είναι να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα προς αντιμετώπιση κάθε είδους τρομοκρατικής ενέργειας και να αποκλειστεί τυχόν  αρνητικό κλίμα εις βάρος της Κύπρου, αφού λόγω της γειτνίασης της με χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής  ο κίνδυνος εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά μεγάλος».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «κατά τη διάρκεια της σύσκεψης σημειώθηκε η άριστη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια μεταξύ της Αστυνομίας, των Τοπικών Αρχών και όλων των τοπικών φορέων. Οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την πεποίθηση ότι οι συγκεκριμένες συναντήσεις θα συνεχιστούν με στόχο την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων  που δημιουργούνται  ιδιαίτερα αυτά που αφορούν εγκληματικές ή παραβατικές καταστάσεις».

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στη Σλοβακία: Πυροβολισμοί μετά από συνεδρίαση της κυβέρνησης - Τραυματίστηκε ο πρωθυπουργός Φίτσο

Θανατηφόρο δυστύχημα: «Μίλησε» η νεκροτομή του 79χρονου Γεώργιου Μιχαήλ – Όσα κατέδειξε

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας

Silia Kapsis: «Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών, δεν με πήρε τηλέφωνο ούτε καν μετά την Eurovision»



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top