ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παμπορίδης: «Η Υγεία να μη χρησιμοποιείται για εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων»

Παμπορίδης: «Η Υγεία να μη χρησιμοποιείται για εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων»

Έκκληση προς όλες τις κατευθύνσεις να μη χρησιμοποιείται η Υγεία για εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων απηύθυνε την Παρασκευή 27/01 ο Υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Υπουργός Υγείας, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει επικρίσεις από πλευράς ΑΚΕΛ για τα θέματα της Υγείας, είπε «αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι κάποιοι επιθυμούν να μπουν σε μια προεκλογική, ενδεχομένως, περίοδο, ίσως λίγο πρώιμα».

Απευθύνοντας «έκκληση προς όλες τις κατευθύνσεις», ο κ. Παμπορίδης είπε ότι «το πόνημα για τη μεταρρύθμιση της υγείας έλαβε σάρκα και οστά τους τελευταίους μήνες με τη δική τους στήριξη. Είμαστε στο τελικό στάδιο της έγκρισης των σχετικών νομοσχεδίων από τη Βουλή θα ήταν κρίμα και άδικο για τον κυπριακό λαό που επί πολλές δεκαετίες αναμένει τη μεταρρύθμιση του Συστήματος Υγείας και την εισαγωγή του Γενικού Σχεδίου Υγείας να του στερήσουμε αυτή ακριβώς την προσφορά εξαιτίας κομματικών διαφορών ή σκοπιμοτήτων».

Πρόσθεσε ότι «ειλικρινά παρακαλώ όλους να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μη χρησιμοποιούν την υγεία για προσπορισμό εύκολων πολιτικών κερδών. Είναι μια διαχρονική ευθύνη που βαραίνει όλους μας ως Πολιτεία, πρέπει να δούμε τον ασθενή κατάματα και να του πούμε ότι είμαστε έτοιμοι να του αποδώσουμε αυτό που δικαιούται χωρίς να μπαίνει μέσα στη διαδικασία οποιαδήποτε άλλη σκοπιμότητα».

Τέλος, ο κ. Παμπορίδης υπογράμμισε ότι ο ίδιος είναι «στη διάθεση όλων που επιθυμούν λύσεις ριζικές ή ενδιάμεσες» για να τις συζητήσει, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν θα δεχθεί «εκτροχιασμό της όλης προσπάθειας στο βωμό των κομματικών σκοπιμοτήτων».

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top