Το πρόγραμμα φωτιά των τελευταίων 5 αγωνιστικών! Ποιους έχουν να αντιμετωπίσουν οι 5 πρώτοι στην βαθμολογία

Το πρόγραμμα φωτιά των τελευταίων 5 αγωνιστικών! Ποιους έχουν να αντιμετωπίσουν οι 5 πρώτοι στην βαθμολογία

Ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2016-2017 καθώς τουλάχιστον 4 ομάδες μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Οι επόμενες 5 αγωνιστικές μέχρι και τη λήξη της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος θα κρίνουν πολλά για το πόσα «άλογα» θα μείνουν στην κούρσα για τον τίτλο  αλλά και τα «ευρωπαικά εισιτήρια» με τους διεκδικητές να παίζουν σε μεταξύ τους παιχνίδια. 

Δύσκολο πρόγραμμα έχει τόσο ο ΑΠΟΕΛ όσο και η ΑΕΛ και ΑΕΚ ενώ και ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ καλείται να ξεπεράσει πολύ δύσκολα εμπόδια. Ακόμα και η 5η της βαθμολογίας ΟΜΟΝΟΙΑ αν περάσει νικηφόρα από Αρη και ΑΕΖ θα βρει μπροστά της τρεις αγώνες «φωτιά»

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

 

ΑΠΟΕΛ

ΑΕΚ (ΕΝΤΟΣ)

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (ΕΚΤΟΣ)

ΑΕΛ(ΕΝΤΟΣ)

ΑΠΟΛΛΩΝΑ (ΕΚΤΟΣ)

ΟΜΟΝΟΙΑ (ΕΝΤΟΣ-ΚΟΙΝΗ ΕΔΡΑ)

 

ΑΕΚ

ΑΠΟΕΛ (ΕΚΤΟΣ)

ΑΕΛ (ΕΚΤΟΣ)

ΟΜΟΝΟΙΑ (ΕΝΤΟΣ)

ΕΡΜΗΣ (ΕΚΤΟΣ)

ΔΕΡΥΝΕΙΑ (ΕΝΤΟΣ)

 

ΑΕΛ

 

ΑΕΖ (ΕΚΤΟΣ)

ΑΕΚ (ΕΝΤΟΣ)

ΑΠΟΕΛ (ΕΚΤΟΣ)

ΟΜΟΝΟΙΑ (ΕΚΤΟΣ)

ΕΡΜΗΣ (ΕΝΤΟΣ)

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

 

ΔΟΞΑ (ΕΝΤΟΣ)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ (ΕΚΤΟΣ)

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (ΕΝΤΟΣ)

ΑΠΟΕΛ (ΕΝΤΟΣ)

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (ΕΚΤΟΣ)

 

ΟΜΟΝΟΙΑ

 

ΑΡΗΣ (ΕΚΤΟΣ)

ΑΕΖ (ΕΝΤΟΣ)

ΑΕΚ (ΕΚΤΟΣ)

ΑΕΛ (ΕΝΤΟΣ)

ΑΠΟΕΛ (ΕΚΤΟΣ - ΚΟΙΝΗ ΕΔΡΑ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE