ΠΑΡΑ-THEMA

«Εν ερώτηση ή εν διαταγή;» Το βίντεο του Εύρου Δημητρίου που δίχασε το διαδίκτυο – Γιατί τον κράζουν;

«Εν ερώτηση ή εν διαταγή;» Το βίντεο του Εύρου Δημητρίου που δίχασε το διαδίκτυο – Γιατί τον κράζουν;

«Ελπίζω να έδωσα λίγο φως στους ανθρώπους της Κύπρου μας σήμερα» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Εύρος Δημητρίου ανεβάζοντας το σχετικό βίντεο που κάνει το γύρο της Κύπρου, καταγράφοντας Αστυνομικούς να τον καταγγέλλουν για τροχαίο αδίκημα.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζει τις «εξυπνάδες» ο Evros Glijin! «Θέλω 5000 ευρώ για κάθε διαταγή…» VIDEO

Το βίντεο μέσα σε 24ώρες έχει καταγράψει 220.000 προβολές στο Facebook και έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να ειρωνευτούν τον τρόπο που ο νεαρός από τη Λεμεσό μίλησε στους Αστυνομικούς φτάνοντας και σε σημείο να του κάνουν διαδικτυακό μπούλινγκ.

Τον τρόπο που ο κάθε άνθρωπος θέλει να αντισταθεί στο σύστημα δεν θα τον κρίνουμε εμείς, είναι στενάχωρο όμως το γεγονός ότι ένας νέος άνθρωπος, που όπως λέει έχει μελετήσει τους νόμους, να γίνεται «ανέκδοτο» στα social media, λόγω του «αντισυμβατικού» όπως τον χαρακτηρίζει (αν τον χαρακτηρίζει έτσι) τρόπου που επέλεξε να ζει.

Διαβάστε επίσης: Ποινική δίωξη κατά του «Evros Glijin» από την Αστυνομία - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Βέβαια κανένας δεν είναι υπεράνω των νόμων όσο αναγνωρίσιμος και αν είναι, ούτε μπορεί κάποιος να «παίζει» με την νοημοσύνη και την υπομονή των αστυνομικών, κάτι που όποιος γνωρίζει καλά τον Εύρο Δημητρίου που πλέον έχει κάνει στροφή 180 μοιρών στη ζωή του (βλέπετε, δεν είναι πια ο 22χρονος που ανέβαζε χιουμοριστικά βιντεάκια στο Youtube) δεν είχε σκοπό να πράξει κατά τη δική μου ταπεινή άποψη.

Ο ίδιος προσπάθησε μέσα από την εκπομπή του Ονούφριου Σωκράτους να εξηγήσει τη στάση που πλέον αντιμετωπίζει το σύστημα, που για τον ίδιο είναι διεφθαρμένο και όχι ανθρωποκεντρικό και μπορεί για πολλούς τα όσα ανέφερε να μην έχουν συνοχή και βάση ωστόσο πρόκειται για μια στάση ζωής που είναι δικαίωμα του να υπερασπίζεται, «πληρώνοντας» όμως τις συνέπειες των πράξεων του.

Γιατί τόσο κράξιμο, γιατί τόση ανθρωποφαγία, η ζωή δεν είναι σόου…

Σ.Σ

Διαβάστε επίσης: Με πολυετή φυλάκιση και πρόστιμο «καμπάνα» κινδυνεύει ο Έβρος Δημητρίου - Οι ποινές που επισύρουν τα αδικήματα του​

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top