ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση η Κούλλα από τις Καμάρες για τον φόνο στην Αγία Νάπα

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση η Κούλλα από τις Καμάρες για τον φόνο στην Αγία Νάπα

Σε εννέα μήνες φυλάκιση για την εμπλοκή της στην υπόθεση του φόνου στη Αγία Νάπα στις 14 Αυγούστου του 2016, καταδικάστηκε η Κούλλα Αναστασίου από τις Καμάρες.

Η 48χρονη καταδικάστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, αφού κρίθηκε ένοχη στο αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη κακουργηματος, δηλαδή φόνου.

Η ποινή της ισχύει από τις 25 του περασμένου Αυγούστου, οπότε είχε τεθεί υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές. Αυτό σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα είναι ελεύθερη.

Θυμίζουμε ότι η Κούλλα Αναστασίου είχε βοηθήσει τους δυο καταζητούμενους για τον φόνο του Τζορτζ Λο και του φίλου του Μπεν Μπάρκερ, να διαφύγουν σδτα κατεχόμενα μετά τη διάπραξη του φόνου.

Ο συνάδελφος Βάσος Βάσου, ο οποίος γράφει στον «Πολίτη» (01/02) για την πιο πάνω εξέλιξη σε σχέση με τον φόνο του Τζορτζ Λο στην Αγία Νάπα, θέτει και το εξής ερώτημα: «Θα την πληρώσει μόνο η Κούλα;».

Και εξηγεί: «Οι καταζητούμενοι είναι ο Τουρκοβούλγαρος Σαλί Αχμέτ, 43 χρόνων, ο οποίος φέρεται να μαχαίρωσε τον άτυχο Λο και ο Τούρκος Μεχμέτ Ακπινάρ, 22 χρόνων, ο οποίος φέρεται να μαχαίρωσε και να τραυμάτισε τον φίλο του θύματος, Μπεν Μπάρκερ, κατά το ίδιο επεισόδιο. Και οι δυο εκτίουν ποινές φυλάκισης σε φυλακές του ψευδοκράτους για υπόθεση ‘παράνομης εισόδου στο έδαφος της Βόρειας Κύπρου’. Η Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου, μέσω της δικοινοτικής Επιτροπής για την Εγκληματικότητα, προβαίνει όλους αυτούς τους μήνες σε ενέργειες και παραστάσεις, προκειμένου να πετύχει την παράδοση των δυο καταζητούμενων στις ελεύθερες περιοχές, ώστενα λογοδοτήσουν σε δικαστήριο της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έγκλημα, το οποίο φέρεται να διέπραξαν τα ξημερώματα της 14ης Αυγπούστου2016, έξω από μπιραρία της Αγίας Νάπας».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Σεισμός αισθητός στην Κύπρο - Ταρακούνησε την Πάφο

Σεισμός αισθητός στην Κύπρο - Ταρακούνησε την Πάφο

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, σε υποθαλάσσια περιοχή, βορειοανατολικά της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top