Μαλλιά κουβάρια στον ΔΗΣΥ - Επίθεση Θεμιστοκλέους σε Αβέρωφ - Tον χαρακτηρίζει «Κινέζο» για το επίμαχο άρθρο του Σταυρίδη

Μαλλιά κουβάρια στον ΔΗΣΥ - Επίθεση Θεμιστοκλέους σε Αβέρωφ - Tον χαρακτηρίζει «Κινέζο» για το επίμαχο άρθρο του Σταυρίδη

Φυγόκεντρες τάσεις παρουσιάζουν στελέχη του ΔΗΣΥ αναφορικά με θέσεις που εκφράζει η ηγεσία του κόμματος σε σχέση με το Κυπριακό.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Την περασμένη Κυριακή (29/1) ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΔΗΣΥ Χαράλαμπος Σταυρίδης, προκάλεσε αντιδράσεις με άρθρο του που δημοσίευσε η εφημερίδα «Πολίτης».

Ο κ. Σταυρίδης ανάμεσα σε άλλα σημείωνε: «Για να επιλυθεί το Κυπριακό πέρα από τη ρεαλιστική και ψύχραιμη αντιμετώπιση των δεδομένων από την ε/κ κοινότητα χρειάζονται δυο στοιχεία:  1) Η επίλυση του Κυπριακού να εξυπηρετεί στρατηγικές επιδιώξεις της Τουρκίας και ιδιαίτερα του Ταγίπ Ερντογάν…».

Ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ανδρέας Θεμιστοκλέους, άσκησε δριμεία κριτική στον κ. Σταυρίδη με την εξής ανάρτηση:

 

O κ. Σταυρίδης υπερμύνθηκε των απόψεων του και απάντησε εκ νέου στον κ. Θεμιστοκλέους γράφοντας:

Η κόντρα, όμως, δεν σταμάτησε σ΄ αυτό το σημείο αφού ο κ. Θεμιστοκλέους επανήλθε ζητώντας εξηγήσεις επίσημα πλέον από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ, χαρακτηρίζοντας τον μεταξύ άλλων Κινέζο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος με κορυφαίο στέλεχος ΔΗΣΥ: «Η επίλυση του Κυπριακού να εξυπηρετεί την Τουρκία και ιδιαίτερα τον Ερντογάν»!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.