ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σ. Χάσικος «Παραιτήθηκα από τη Διεύθυνση της εταιρείας που ενοικιάζει γη στον Alpha Κύπρου»

Σ. Χάσικος «Παραιτήθηκα από τη Διεύθυνση της εταιρείας που ενοικιάζει γη στον Alpha Κύπρου»

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Σωκράτης Χάσικος, παραιτήθηκε ως είχε υποχρέωση από τη θέση του Διευθυντή της εταιρείας η οποία έχει στην ιδιοκτησία της τη γη που ενοικίασε το τηλεοπτικό κανάλι “Άλφα Κύπρου”, αναφέρει ο ίδιος ο ΥΠΕΣ σε γραπτή του δήλωση.

Η γραπτή δήλωση του Υπουργού Εσωτερικών εξεδόθη επειδή, όπως αναφέρει ο ίδιος, “οι ιδιοκτήτες του MAD TV εγείρουν θέμα ασυμβίβαστου της ιδιότητας μου ως Υπουργού Εσωτερικών λόγω του ότι τυγχάνει εταιρεία στην οποία είμαι μέτοχος να ενοικιάζει υποστατικά στο Κανάλι ΆΛΦΑ ΚΥΠΡΟΥ”.

«Εγώ προσωπικά με την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Υπουργού Εσωτερικών, παραιτήθηκα, ως είχα υποχρέωση, από τη θέση μου ως Διευθυντής της εταιρείας η οποία έχει στην ιδιοκτησία της τη γη που ενοικίασε το κανάλι ΑΛΦΑ ΚΥΠΡΟΥ, ενώ η ενοικίαση και το ενοικιαστήριο έγγραφο της εταιρείας με το Κανάλι ΆΛΦΑ ΚΥΠΡΟΥ υπεγράφη περί τα τέλη του 2015 από το νέο Διευθυντή», αναφέρει ο Σωκράτης Χάσικος.

Σημειώνει ότι «τέτοιου είδους ανακοινώσεις και δημοσιεύματα είναι κακόβουλα και σκοπό έχουν να πλήξουν το κύρος και την αξιοπιστία μου».

«Θεωρώ ότι δεν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων ούτε ασυμβίβαστο με τη θέση μου ως Υπουργού Εσωτερικών», καταλήγει ο κ. Χάσικος. 

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top