ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΌΝΟΥ-ΜΑΖΩΤΟΣ: Ένταση έξω από το Κακουργιοδικείο - Με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του Ν.Δημητρίου κινήθηκαν συγγενείς του Μ. Βασιλείου

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΌΝΟΥ-ΜΑΖΩΤΟΣ: Ένταση έξω από το Κακουργιοδικείο -  Με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του Ν.Δημητρίου κινήθηκαν συγγενείς του Μ. Βασιλείου

Στις 21 Φεβρουαρίου θα απαντήσει ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, ο ύποπτος Νάσος Δημητρίου, 23 χρόνων από το Μαζωτό, στις κατηγορίες για απόπειρα φόνου του Μιχάλη Βασιλείου, επίσης από το Μαζωτό, που έγινε τα ξημερώματα της 17ης Δεκεμβρίου σε καφενείο στο χωριό. Ενταση σημειώθηκε έξω από την αίθουσα του Κακουργιοδικείου.

Διαβάστε επίσης - ΜΑΖΩΤΟΣ: Πήγε να σκοτώσει τον ξάδερφό του (!) γιατί του «έφαγε» το μπιλιάρδο – «Γιατί ήντα που εννά μου κάμεις;» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συγκεκριμένα, κατά την ώρα της προσαγωγής του Δημητρίου στο Δικαστήριο, που έγινε μέσω της αίθουσας των Δικαστών, συγγενείς του Βασιλείου προσπάθησαν να τον πλησιάσουν με απειλητικές διαθέσεις, ωστόσο με την άμεση παρέμβαση των αστυνομικών της ΜΜΑΔ και του ΤΑΕ Λάρνακας, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία ζήτησε από τα άτομα που στέκονταν στην αίθουσα του Δικαστηρίου να αποχωρήσουν από αυτήν.

Ο κατηγορούμενος εισήλθε στην κατάμεστη αίθουσα του Δικαστηρίου συνοδευόμενος από άνδρες της ΜΜΑΔ ενώ η Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου ανέφερε στους παριστάμενους ότι «δεν θα επιτρέψουμε τίποτε που δεν αρμόζει στο χώρο του Δικαστηρίου. Ούτε φωνές, ούτε εκρήξεις, ούτε βρισιές, ούτε οτιδήποτε άλλο που δεν αρμόζει στο χώρο του Δικαστηρίου».

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημητρίου ζήτησε χρόνο από το Δικαστήριο προκειμένου να του δοθεί μαρτυρικό υλικό για την υπόθεση από την Κατηγορούσα Αρχή.

Η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Αντρη Κωνσταντίνου δεν έφερε ένσταση στο αίτημα της υπεράσπισης σημειώνοντας πως μέρος του μαρτυρικού υλικού δεν είναι διαθέσιμο αφού βρίσκεται στα εργαστήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Η Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου όρισε την 21η Φεβρουαρίου 2017 ως ημερομηνία για απαγγελία κατηγοριών και απάντηση, ενώ μέχρι τότε διέταξε όπως ο κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος με την παρουσία αστυνομικών έμεινε αρκετή ώρα στην αίθουσα των Δικαστών προκειμένου να επιτευχθεί η απομάκρυνση των συγγενών του Βασιλείου από τον διάδρομο που οδηγούσε προς τα κρατητήρια του Δικαστηρίου.

Ο 23χρονος αντιμετωπίζει συνολικά τρεις κατηγορίες που αφορούν απόπειρα φόνου, μεταφορά μαχαιριού εκτός κατοικίας και απερίσκεπτες και αμελείς πράξεις. Στο πινάκιο της υπόθεσης αναμένεται να καταθέσουν συνολικά 44 μάρτυρες κατηγορίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Έπαιζαν μπιλιάρδο πριν ο Νάσος μαχαιρώσει τον Μιχάλη – Πάει για προσωποκράτηση ο ύποπτος

ΜΑΖΩΤΟΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 27χρονος – Μεταφέρθηκε στη Λευκωσία

Απόπειρα φόνου Μαζωτός: Συνελήφθη ο 23χρονος φερόμενος ως δράστης

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top