Φοβερή ατάκα Δημοσθένους για το ποιος θα πέσει στη Β’ κατηγορία! Τι είπε για τον Καραβίδα

Φοβερή ατάκα Δημοσθένους για το ποιος θα πέσει στη Β’ κατηγορία! Τι είπε για τον Καραβίδα

Ακροατής έστειλε μήνυμα στην εκπομπή του Κώστα Μαλέκκου και ρωτούσε για το ποια ομάδα θα πέσει στην Β’ κατηγορία. Αυτή του κ. Δημοσθένους ή αυτή του Κώστα Καραβίδα

Διαβάστε επίσης: O «Σταυρής» και οι μπυρίτσες στο ΣΥΦΑΕΛ!

Ο Πρόεδρος του Άρη με δόση χιούμορ απάντησε στέλνοντας ένα μήνυμα στον έτερο της Δόξας: «Ο Δημοσθένους είναι σε κατάλληλα κιλά, είναι και πιο νέος, ο φίλος μου ο Καραβίδας χόντρυνε πολύ στην Α’ κατηγορία για αυτό είναι καιρός να πάει να δει και λίγο τη δεύτερη κατηγορία» καρφώνοντας τον Πρόεδρος της Δόξας ότι του αρέσει πολύ το καλό φαγητό!

Αυτές οι ωραίες ποδοσφαιρικές μάχες και τα πειράγματα είναι το ποδόσφαιρο συμπλήρωσε γελώντας ο Κώστας Μαλέκκος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.