LIFESTYLE

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια της Έλιας Ιωαννίδου: «Καλο σου ταξιδι...ΚΥΡΙΑ...»

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια της Έλιας Ιωαννίδου: «Καλο σου ταξιδι...ΚΥΡΙΑ...»

Ο πόνος είναι μεγάλος αλλά θα την θυμούνται με περηφάνια μιας και «Έφυγε κυρία οπως ηταν σε ολη της τη ζωη».

Η Έλια Ιωαννίδου και η οικογένειά της ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά. Η πολυαγαπημένη γιαγιά της ηθοποιού — παρουσιάστριας έφυγε από την ζωή την Δευτέρα, 6/2/2017 βυθίζοντας τους στην θλίψη.

Η μητέρα της ηθοποιού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το δυσάρεστο γεγονός γράφοντας για την κυρία Κυριακού: «Σημερα εχασα τη μανουλα μου..εφυγε κυρια οπως ηταν σε ολη της τη ζωη ..μεγαλος ο πονος αλλα η ζωη συνεχιζεται.. και εμεις οπως παντα θα σφιξουμε τα χειλια ,θα σκουπισουμε το δακρυ...και θα την θυμωμαστε με αγαπη...στο καλο κυριακου μου..ευτυχως προλαβα να σου πω πως σαγαπω..εφυγες με ολους εμας γυρω σου να σου κραταμε το χερι..καλο σου ταξιδι...ΚΥΡΙΑ.......».

Image may contain: 2 people, people smiling, people sitting and indoor

Τα λόγια της συγκλόνισαν όσους τα διάβασαν και πλήθος κόσμου έσπευσε να συλληπηθεί στην Ρέα Ιωαννίδου Μαντέλα για την απώλεια της λατρεμένης της μητέρας. 

Εμείς στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλληπητήρια στην οικογένεια και ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάζει την κυρία Κυριακού. 

No automatic alt text available.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top