Πήρε αναβολή και η δίκη της Έφης Ηροδότου

Πήρε αναβολή και η δίκη της Έφης Ηροδότου

Ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκε την Τετάρτη 08/02 η 30χρονη Έφη Ηροδότου.

Η δικαστική διαδικασία άρχισε γύρω στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης 08/02 με την Έφη να παρουσιάζεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου

Ο δικηγόρος της Ηροδότου ζήτησε από τον δικαστή χρόνο έτσι ώστε να μελετήσει το μαρτυρικό υλικό καθώς και το γεγονός ότι απουσιάζουν σημαντικά έγγραφα.

Ο δικαστής έκανε αποδεκτό το αίτημα της υπεράσπισης και όρισε νέα δικάσιμο στις 1,6,8 και 10 Μαρτίου αφού ζήτησαν χρόνο οι δικηγόροι της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE