Το παράπονο της οικογένειας του Παντελίδη! Ποιος έσβησε τα αρχεία του τραγουδιστή 2 ώρες μετά το θάνατό του; VIDEO

Το παράπονο της οικογένειας του Παντελίδη! Ποιος έσβησε τα αρχεία του τραγουδιστή 2 ώρες μετά το θάνατό του; VIDEO

Ο Παντελής έχασε τη ζωή του στις 8:10 αλλά όταν παρέλαβαν τον αναλυτικό του τηλεφώνου του διαπίστωσαν ότι «κατέβηκαν» δεδομένα στις 10:30.

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης και ο δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου τραγουδιστή μίλησαν στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή «Αυτοψία» και μίλησαν με σεμνότητα και μεγάλη ταπεινότητα για τον αγώνα που δίνει η οικογένεια για να μάθει την αλήθεια για το μοιραίο δυστύχημα.

Ανάμεσα στα άλλα ο κ. Λυκούδης αποκάλυψε το μεγάλο παράπονο της οικογένειας του Παντελή: «Όταν παρέλαβε η οικογένεια του Παντελή το κινητό του τηλέφωνο ήταν σβησμένες όλες οι κλήσεις των τελευταίων 8 ημερών, εισερχόμενες, εξερχόμενες, μηνύματα. Παράλληλα όταν έλαβε τον αναλυτικό λογαριασμό είδε ότι υπάρχουν δεδομένα που κατεβαίνουν στις 10:30, όταν ο Παντελής έχασε τη ζωή τους στις 8:10»

Από τον Ιούνιο του 2016 η οικογένεια έκανε μια σειρά αιτήσεων που δεν έχουν απαντηθεί, για το ποιος πήρε στα χέρια του το κινητό, ποια δεδομένα κατέβασε, με ποιους μίλησε ο Παντελής... Οπόταν υπάρχει έλλειψη από πλευράς προανακριτικής απόψεως, συλλογής αποδεικτικού υλικού. 

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε ο κ. Λυκούδης στον δημοσιογράφο την Τρίτη, 7/2/2017:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν: Η Λευκωσία με ξεκάθαρη ατζέντα, ο κατοχικός ηγέτης με εσωτερικές διαβουλεύσεις και αμφισημίες

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν: Η Λευκωσία με ξεκάθαρη ατζέντα, ο κατοχικός ηγέτης με εσωτερικές διαβουλεύσεις και αμφισημίες

Λίγες ημέρες πριν από την πρώτη επίσημη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου, στις 9:30 στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ χωρίς την παρουσία του ΟΗΕ, ο Τουφάν Ερχιουρμάν, προχώρησε στη σύγκληση σύσκεψης του συμβουλίου πολιτικών κομμάτων των κατεχομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE