Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130
130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.
Ο δικηγόρος της οικογένειας μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ και κλήθηκε να απαντήσει κατά πόσο ο τραγουδιστής άφησε οικονομικές εκκρεμότητες φεύγοντας από την ζωή.
Ο κ. Λυκούδης απάντησε με βεβαιότητα και εξήγησε: «Ο Παντελής ήταν τόσο περήφανο παιδί, που δεν θα έμπαινε στην λογική…». Στο video που ακολουθεί αποκαλύπτει την μοναδική εκκρεμότητα που άφησε πίσω του ο τραγουδιστής και ποιος το διαχειρίστηκε.
Διαβάστε επίσης: Το παράπονο της οικογένειας του Παντελίδη! Ποιος έσβησε τα αρχεία του τραγουδιστή 2 ώρες μετά το θάνατό του; VIDEO
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις