ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ: Λήγει σύντομα η προθεσμία για την κρατική χορηγία

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ: Λήγει σύντομα η προθεσμία για την κρατική χορηγία

Η Υπηρεσία Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΦΜ) του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού καλεί τις οικογένειες φοιτητών, οι οποίες εμπίπτουν στις πρόνοιες του περί Κρατικής Φοιτητικής Μέριμνας Νόμου του 2015, όπως υποβάλουν τις αιτήσεις τους για κρατική φοιτητική μέριμνα για το ακαδημαϊκό έτος 2016/2017, το αργότερο μέχρι τις 31 Μαρτίου 2017.

Σε σημερινή ανακοίνωση, τονίζεται ότι η προθεσμία της 31ης Μαρτίου 2017, για υποβολή αιτήσεων για παροχή κρατικής φοιτητικής μέριμνας, θα τηρηθεί αυστηρά και οποιεσδήποτε εκπρόθεσμες αιτήσεις θα απορρίπτονται.

Τα έντυπα αιτήσεων για την κρατική φοιτητική μέριμνα (φοιτητική χορηγία και φοιτητικό πακέτο) θα είναι διαθέσιμα στα γραφεία της Υπηρεσίας Φοιτητικής Μέριμνας (Τεύκρου 6, Λευκωσία), τα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ), τα Κέντρα του Πολίτη (ΚΕΠΟ) που στεγάζονται στα Κεντρικά Επαρχιακά Ταχυδρομεία, καθώς και από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, www.moec.gov.cy, από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017.

Παράκληση της Υπηρεσίας Φοιτητικής Μέριμνας είναι όπως οι αιτήσεις υποβάλλονται με όλα τα προβλεπόμενα στοιχεία και δικαιολογητικά που απαιτούνται, ούτως ώστε να καταστεί εφικτή η όσο το δυνατό γρηγορότερη εξέταση των αιτήσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE