Το τελευταίο «αντίο» στον 62χρονο που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο στη Λεμεσό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το τελευταίο «αντίο» στον 62χρονο που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο στη Λεμεσό  – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τελείται το Σάββατο (18/02, 10:00 π.μ.) από τον ιερό ναό Αποστόλου Ανδρέα Χαράκη η κηδεία του άτυχου βιοπαλαιστή Κυριάκου Χαραλάμπους που έχασε τη ζωή του την Πέμπτη (16/02) σε εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην περιοχή Κάτω Πολεμιδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα του νεκρού από το θανατηφόρο εργατικό στη Λεμεσό – Μοιραία η προσπάθεια του να βοηθήσει

 

Ο 62χρονος, πατέρας τριών παιδιών, είχε καταγωγή από την Κοντέα Αμμοχώστου και μετά την εισβολή διέμενε στη Λεμεσό.

Θυμίζουμε πως έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο. Έπεσε από ύψος 10 μέτρων ενώ βοηθούσε σε εργασίες που γίνονταν στην τριόροφη οικία της οικογένειάς του (τοποθέτηση τσίγκων).

Η ταφή του θα γίνει στο κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσας στον Άγιο Αθανάσιο.

Παράκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ).

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις

Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στη Λεμεσό το βράδυ της Τρίτης (6/5), ωστόσο στο σημείο παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για άμεση ανταπόκριση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE