ΠΑΡΑ-THEMA

Ισπανός δημοσιογράφος με διδακτορικό «χρεώνει» λάθος φωτογραφία στους ΑΠΟΕΛίστες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ισπανός δημοσιογράφος με διδακτορικό «χρεώνει» λάθος φωτογραφία στους ΑΠΟΕΛίστες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Προβοκατόρικη φωτογραφία δημοσίευσε σε λογαριασμό του στο twitter άτομο που παρουσιάζεται ως δημοσιογράφος, κάτοχος διδακτορικού τίτλου, μάλιστα, στον τομέα των Μ.Μ.Ε.

Δημοσιεύει μια φωτογραφία που παρουσιάζει Ελληνοκύπριους οπαδούς να έχουν αναρτήσει στην κερκίδα σβάστικες αλλά και πανό με το όνομα του Χίτλερ.

Μάλιστα, στο συνοδευτικό του σχόλιο ταυτίζει τους συγκεκριμένους οπαδούς με αυτούς του ΑΠΟΕΛ (κάτι τέτοιο δεν ισχύει), ενώ εμπλέκει στην ιστορία και τον Ουκρανό ποδοσφαιριστή Zozulya.

Ο τελευταίος είχε δεχθεί επίθεση από αγνώστους λίγο μετά τη μεταγραφή του στην Ράγιο Βαγεκάνο, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες είχε συμμετοχή σε ακροδεξιά/νεοφασιστική οργάνωση (το είχε διαψεύσει ο ίδιος).

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι γνωστή για την... αντιφασιστική της δράση, αλλά και με την αντίθεσή της με τον Φράνκο που ήταν προσωπικός φίλος του Χίτλερ. Μάλιστα, στο Μπιλμπάο αποκαλούσαν την ομάδα τους «Αθλέτικ» με περηφάνια για να εκφράσουν τη διαφωνία τους με τον Φράνκο που προσπαθούσε να επιβάλει τον όρο «Ατλέτικο».

ΜακΦαν

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top