Στο Λιμάνι Λεμεσού ο Πρόεδρος – Συνάντηση με εκπροσώπους της Eurogate και μεταφορείς - Ελπίδα να βρεθεί λύση

Στο Λιμάνι Λεμεσού ο Πρόεδρος – Συνάντηση με εκπροσώπους της Eurogate και μεταφορείς - Ελπίδα να βρεθεί λύση

Αναλαμβάνει δράση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε ότι αφορά τα προβλήματα που υπάρχουν στο Λιμάνι Λεμεσού.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης το Σάββατο 18/02  το πρωί θα εχει συναντήσεις  με εμπλεκόμενους φορείς για το θέμα που προέκυψε με τη λειτουργία του λιμανιού της Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει στις 09:30 συνάντηση στο Διοικητήριο Λεμεσού με το Συμβούλιο Λιμενεργατών, τον Σύνδεσμο Εκτελωνιστών και Εκπροσώπους της εταιρείας Εurogate.

Στις 11:00  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση, επίσης στο Διοικητήριο Λεμεσού, με την προσωρινή Επιτροπή εργατών μεταφορών.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE