ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Το Δικαστήριο Λάρνακας έκρινε τον Λοχία της ΥΚΑΝ, Α. Βρυώνη ένοχο - Οι μάρτυρες υπεράσπισής του δεν έκαναν καλή εντύπωση

Το Δικαστήριο Λάρνακας έκρινε τον Λοχία της ΥΚΑΝ, Α. Βρυώνη ένοχο - Οι μάρτυρες υπεράσπισής του δεν έκαναν καλή εντύπωση

Το δικαστήριο έκρινε αξιόπιστους τους μάρτυρες κατηγορίας, ενώ απο την άλλη οι μάρτυρες υπεράσπισης δεν έκαναν καλή εντύπωση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα «Πολίτης» , το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας έκρινε τον Λοχία της ΥΚΑΝ Ανδρέα Βρυώνη, από τα Πυργά Λάρνακας, ένοχο. 

Ο Βρυώνη είχε κατηγορηθεί για δεκασμούς από δημόσιο λειτουργό, δωροληψίες και νομιμοποιήσεις εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, στην δίκη παραβρέθηκαν εφτά μάρτυρες κατηγορίας και δύο μάρτυρες υπεράσπισης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το δικαστήριο έκρινε αξιόπιστους τους μάρτυρες κατηγορίας σε αντίθεση με τους μάρτυρες υπεράσπισης, γιατί δεν έκανα καλή εντύπωση.  

Αρχικά αντιμετώπιζε 26 κατηγορίες παρόμοιας φύσης, αλλά η δικαστής Εύη Αντωνίου τον έκρινε ένοχο πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας σε εννέα κατηγορίες.

Ο Α. Βρυώνης, είχε απαιτήσει 10.000 ευρώ από πρόσωπο, το οποίο στις 17 Μαρτίου είχε συλληφθεί για στον δρόμο Λάρνακας-Αλεθρικού, έχοντας στην κατοχή του ενάμιση κιλό κοκαΐνη.

Τα χρήματα αυτά βρέθηκαν στον προσωπικό λογαριασμό της θυγατέρας του Α. Βρυώνη. Όμως, υποστήριξαν, ότι αυτά τα χρήματα ήταν για προκαταβολή που είχε καταθέσει ο εργοδότης της θυγατέρας του Α. Βρυώνη.

Ωστόσο, ο ισχυρισμός αυτός δεν έγινε αποδεκτός από το δικαστήριο. Μετά την καταδικαστική απόφαση, η υπόθεση θα συνεχιστεί στις 28 Φεβρουαρίου.

Μέχρι τότε ο Α. Βρυώνης θα παραμείνει ελεύθερος, αφού είχε υπογράψει εγγύηση 10.000 ευρώ με αξιόχρεο εγγυητή για να παρουσιαστεί στο δικαστήριο την επόμενη φορά.  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top