Ολοκληρώθηκαν και οι δυο συναντήσεις του ΠτΔ για το Λιμάνι- Χρονικό περιθώριο 30 ήμερων για την Eurogate - Αναμένεται η απόφαση των μεταφορέων

Ολοκληρώθηκαν και οι δυο συναντήσεις του ΠτΔ για το Λιμάνι- Χρονικό περιθώριο 30 ήμερων για την Eurogate - Αναμένεται η απόφαση των μεταφορέων

Θα συγκαλέσουν αργότερα Γενική Συνέλευση για να αποφασίσουν αν θα επιστρέψουν στις εργασίες τους οι μεταφορείς.

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 12:30 το δεύτερο μέρος της σύσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τους μεταφορείς, που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο Λεμεσού.

Κατά τις δύο συσκέψεις αποφασίστηκαν σειρά μέτρων προς υλοποίηση για την επαναφορά της ομαλότητας στη λειτουργία του λιμανιού της Λεμεσού.

Όπως δήλωσε μετά το πέρας της δεύτερης σύσκεψης με τους μεταφορείς ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, θα δοθεί χρονικό περιθώριο 30 ημερών στη διαχειρίστρια εταιρεία Eurogate ώστε να γίνουν όλες οι κατάλληλες ρυθμίσεις για την εύρυθμη λειτουργία του λιμανιού.

Οι μεταφορείς, όπως αναφέρθηκε, συγκαλούν αργότερα το Σάββατο έκτακτη Γενική Συνέλευση όπου αναμένεται να αποφασίσουν κατά πόσο θα επιστρέψουν στην εργασία τους.

KYΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άρχισε και συνεχίζεται η κρίσιμη σύσκεψη Προέδρου Αναστασιάδη και Μεταφορέων για το λιμάνι

Σε εξέλιξη οι επαφές του Προέδρου Αναστασιάδη για το λιμάνι Λεμεσού

Στο Λιμάνι Λεμεσού ο Πρόεδρος – Συνάντηση με εκπροσώπους της Eurogate και μεταφορείς - Ελπίδα να βρεθεί λύση

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.