ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστρέφουν την Κυριακή 19/2 στην εργασία τους οι μεταφορείς - Αποδεχθήκαμε όλες τις προτάσεις του ΠτΔ, λέει η Eurogate

Επιστρέφουν την Κυριακή 19/2 στην εργασία τους οι μεταφορείς - Αποδεχθήκαμε όλες τις προτάσεις του ΠτΔ, λέει η Eurogate

Πιάνουν ξανά από αύριο (Κυριακή 19/2) το τιμόνι οι μεταφορείς τρέιλερ Α`, μετά την ενημέρωση που έτυχαν από τους εκπροσώπους τους για το αποτέλεσμα σύσκεψης που έγινε νωρίτερα υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Η εξέλιξη στην έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μεταφορέων ήταν θετική, δήλωσε πριν από λίγο στο ΚΥΠΕ ο Κεντρικός Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΒΕΚ, Κυριάκος Μουστάκας.
 
Ερωτηθείς σχετικά, απάντησε πως αύριο Κυριακή οι μεταφορείς θα επιστρέψουν στην εργασία τους, ενώ κάποια θέματα που ακόμη τους απασχολούν, θα τα συζητήσουν από τη Δευτέρα με τη διαχειρίστρια εταιρεία του τερματικού εμπορευματοκιβωτίων.

Αποδεχθήκαμε όλες τις προτάσεις του ΠτΔ, λέει η Eurogate 

Η EUROGATE Container Terminal Limassol Ltd, με στόχο την άμεση επαναλειτουργία του λιμανιού, αποδέχθηκε σήμερα όλες τις προτάσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, αναφέρει η εταιρεία σε σημερινή ανακοίνωσή της, προσθέτοντας ότι ελπίζει ότι και μετά την ουσιαστική παρέμβαση από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας "θα πρυτανεύσει η λογική και ότι θα επιστρέψουν όλοι άμεσα στην εργασία τους."

"Λόγω του μεγάλου αριθμού εμπορευματοκιβωτίων που έχει συσσωρευτεί στο τερματικό, ως αποτέλεσμα της στάσης εργασίας των μεταφορέων τις τελευταίες μέρες, αναμένεται να υπάρξουν προβλήματα κατά την επανέναρξη των εργασιών του τερματικού. Ως εκ τούτου, όλοι οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να επιδείξουμε υπευθυνότητα και από κοινού να υπερπηδήσουμε τις οποιεσδήποτε δυσκολίες."

Πρωταρχικός μας στόχος, τονίζει, είναι η εξυπηρέτηση της αγοράς και η ομαλοποίηση της λειτουργίας του λιμανιού το συντομότερο δυνατό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top