ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Σύρους από ακυβέρνητο σκάφος διέσωσε η Λιμενική

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Σύρους από ακυβέρνητο σκάφος διέσωσε η Λιμενική

Τρία άτομα από τη Συρία εντοπίστηκαν να βρίσκονται σε βάρκα της οποίας εξαντλήθηκαν τα καύσιμα τρία ναυτικά μίλια ανατολικά του Παραλιμνίου και διασώθηκαν από μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 22:00 το βράδυ της Κυριακής  19/2 απέπλευσε άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας Παραλιμνίου για έλεγχο ύποπτου σκάφους που εντοπίστηκε γύρω στα τρία ναυτικά μίλια ανατολικά του Παραλιμνίου.
 
Μία ώρα αργότερα, δηλαδή γύρω στις έντεκα το βράδυ εντοπίστηκε ένα ξύλινο σκάφος μήκους 12 μέτρων υπό σημαία Κογκό στο οποίο επέβαιναν τρεις άνδρες από τη Συρία.
 
Οι άνδρες ισχυρίστηκαν στην αστυνομία ότι τους έδιωξαν από τα κατεχόμενα για να μεταβούν στη Συρία, αλλά ξέμειναν από καύσιμα με αποτέλεσμα το σκάφος να μείνει ακυβέρνητο στη θάλασσα. Ζήτησαν επίσης όπως μεταφερθούν στις ελεύθερες περιοχές.
 
Γύρω στις 11.45 χθες βράδυ το ξύλινο σκάφος κατέπλευσε στο αλιευτικό καταφύγιο Παραλιμνίου συνοδευόμενο από το σκάφος της Λιμενικής Αστυνομίας.

ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top