ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Άντρας διέφυγε τη σύλληψη – Έσπρωξε με τον αγκώνα γυναίκα αστυνομικό και άρχισε να τρέχει

ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Άντρας διέφυγε τη σύλληψη – Έσπρωξε με τον αγκώνα γυναίκα αστυνομικό και άρχισε να τρέχει

Τη σύλληψη διέφυγε ένας άντρας από την Γεωργία, 32 ετών, όταν η Αστυνομία διπίστωσε ότι πρόκειται για παράτυπο μετανάστη ο οποίος είχε απελαθεί στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα τα μεσάνυχτα της Κυριακής (19/2), μέλη της αστυνομίας σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο ενοικιάσεως. Όπως διαπιστώθηκε ο οδηγός ήταν άνδρας που απασχόλησε και στο παρελθόν την αστυνομία αφού βρισκόταν στο stop list.

Όταν τα μέλη της αστυνομίας τον ενημέρωσαν για τη σύλληψη του, τότε ο Γεωργιανός, έσπρωξε με τον αγκώνα του την γυναίκα αστυνομικό και παρατώντας το αυτοκίνητο του άρχισε να τρέχει με τα πόδια καταφέρνοντας να διαφύγει της σύλληψης.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό του.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE