ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Τρίτη (3/2) θα γίνει η συνάντηση Ακιντζί - Τσαβούσογλου

Την Τρίτη (3/2)  θα γίνει η συνάντηση Ακιντζί - Τσαβούσογλου

Στις 11.30 η συνάντηση Ακιντζί - Τσαβούσογλου

Στις 11.30 αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος φθάνει απόψε στα κατεχόμενα θα έχει αύριο σειρά επαφών.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, αύριο μετά τη συνάντηση των δύο θα ακολουθήσει γεύμα προς τιμή του κ. Τσαβούσογλου που θα δώσει ο κ. Ακιντζί, στις 12.30 και στις 13.45 συνάντηση στο “προεδρικό” με τους προέδρους των “κοινοβουλευτικών” κομμάτων για την αξιολόγηση των διαπραγματεύσεων, στην παρουσία και του Τ/κ ηγέτη.

Τσαβούσογλου και Ακιντζί θα δώσουν στις 15.00 σε κοινή συνέντευξη Τύπου.

Κατά την παράνομη επίσκεψή του στα κατεχόμενα, ο Τούρκος ΥΠΕΞ θα έχει επίσης συνάντηση με τον “πρόεδρο της βουλής”, Σιμπέλ Σιμπέρ στις 15.30, μετά την κοινή συνέντευξη Τύπου. Αύριο θα δει και τον “πρωθυπουργό” Χουσεϊν Οζγκιουργκιούν, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστή η ώρα.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top