ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Διαρρήκτες «άνοιξαν» πρακτορείο στοιχημάτων και φόρτωναν τηλεοράσεις – Άρπαξαν και τα ψιλά

ΛΑΡΝΑΚΑ: Διαρρήκτες «άνοιξαν» πρακτορείο στοιχημάτων και φόρτωναν τηλεοράσεις – Άρπαξαν και τα ψιλά

Τέσσερις τηλεοράσεις, η αξία των οποίων δεν έχει ακόμα υπολογιστεί, και 40 ευρώ σε κέρματα, κλάπηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας από πρακτορείο στοιχημάτων στη Λάρνακα.

 Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις οκτώ σήμερα το πρωί καταγγέλθηκε από τον ιδιοκτήτη πρακτορείου στοιχημάτων που βρίσκεται στην Οδό Έκτορος στη Λάρνακα, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 19 – 20 Φεβρουαρίου και μεταξύ των ωρών 21.000 χθες βράδυ και 08.00 σήμερα το πρωί, άγνωστοι διέρρηξαν το υποστατικό του και έκλεψαν 4 τηλεοράσεις 42 ιντσών και το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ σε διάφορα κέρματα.
 
Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας επισκέφθηκαν τη σκηνή και από εξετάσεις που διενήργησαν διαπιστώθηκε ότι οι δράστες απέκτησαν πρόσβαση στο πρακτορείο από τη δίφυλλη αλουμινένια πόρτα εισόδου αφού πρώτα έκοψαν την εξωτερική κλειδωνιά και στη συνέχεια την παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο. Οι δράστες έφυγαν από το πρακτορείο από το ίδιο σημείο.
 
Το πρακτορείο δεν έχει εγκατεστημένο κλειστό σύστημα συναγερμού και σύστημα παρακολούθησης ενώ δεν καλύπτεται από ασφάλεια.
 
Η αξία των κλαπέντων τηλεοράσεων δεν έχει ακόμα υπολογιστεί

 

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top