ΠΑΡΑ-THEMA

Έπρεπε να φτάσει ο κόμπος στο χτένι!

Έπρεπε να φτάσει ο κόμπος στο χτένι!

Δεν έχει σταματημό η αγωνιστική κατρακύλα της Ομόνοιας και αυτό είναι που δεν άντεξε μερίδα οπαδών της και προχώρησε σε επεισόδια κατά την διάρκεια και μετά του αγώνα με τον Απόλλωνα.

Σε προηγούμενό μας άρθρο είχαμε αναφερθεί στην οργή και στην αγανάκτηση που νιώθει πλέον ο «ομονοιάτης» που βλέπει την ομάδα του, από «βασίλισσα» του Κυπριακού ποδοσφαίρου, να γίνεται έρμαιο στις ορέξεις της κάθε άλλης ομάδας του πρωταθλήματος, είτε αυτή λέγεται ΑΠΟΕΛ ή Απόλλωνας είτε λέγεται Αναγέννηση Δερύνειας.

Διαβάστε επίσης: Όταν οργιστεί ο πράσινος λαός τότε θα «τρέχετε» κύριοι!

Το ξέσπασμα των οπαδών της Ομόνοιας στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα και τα επεισόδια που προκλήθηκαν, πρώτα απ’ όλα σίγουρα είναι καταδικασθέντα αφού δεν εξυπηρετούσαν ουσιαστικά σε κάτι και κανείς δεν τα επικροτεί, αλλά… ποιος μπορεί να τους αδικήσει μετά από αυτή την αποκαρδιωτική εικόνα που παρουσίασε για άλλη μια φορά η ομάδας τους, μέσα στον αγωνιστικό χώρο!

Το Δ.Σ. της Ομόνοιας, έπρεπε να αντιληφθεί νωρίτερα ότι το κλίμα δεν σήκωνε άλλο τον Τζον Κάρβερ, ότι η πλειοψηφία του κόσμου δεν τον είχε σε μεγάλη εκτίμηση και ότι μέχρι και οι υποστηρικτές του γύρισαν εναντίον του και ότι τελικά, ήταν θέμα χρόνου η απομάκρυνσή του. Δεν χρειαζόταν λοιπόν να φτάσουμε σε αυτά τα έκτροπα για να ληφθούν αποφάσεις.

Διαβάστε επίσης: Oριστικό: Με Άκη στον πάγκο στο παιχνίδι με την ΑΕΛ!​

Τώρα, είναι αργά γιατί η Ομόνοια, εκτός από τα πρόστιμα που θα πληρώσει σε δικαστικές λόγω των επεισοδίων, έμεινε και εκτός στόχων από τον Φεβρουάριο λόγω της επιμονής μερικών να κρατήσουν τον Άγγλο τεχνικό στο τιμόνι της ομάδας και έχασε και μεγάλη μερίδα του κόσμου της από το πλευρό της (τουλάχιστον μέχρι της λήξη της χρονιάς) και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια να τον κερδίσει πίσω.

ΥΓ: Αφού αργά η γρήγορα θα απομακρυνόταν ο κ. Κάρβερ, γιατί δεν έγινε ποιο γρήγορα; Το συμβόλαιό του (το μεγάλο αγκάθι), έτσι κι αλλιώς θα πληρωθεί και τώρα…

MΠ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top