ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΟΥΚΡΑΝΟΥ: Πειθαρχικές ευθύνες σε αστυνομικούς – Πέραν των 250 καταθέσεων για την υπόθεση

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΟΥΚΡΑΝΟΥ: Πειθαρχικές ευθύνες σε αστυνομικούς – Πέραν των 250 καταθέσεων για την υπόθεση

Παραδόθηκε στον Γ. Εισαγγελέα η υπόθεση του ανεξάρτητου Ουκρανού ποινικού ανακριτή που απέδρασε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Στο πόρισμα δεν επιρρίπτονται ποινικές ευθύνες για κανένα εμπλεκόμενο μέλος της Αστυνομίας αλλά μόνο πειθαρχικές.

Η απόδραση οφείλεται κυρίως σε αμέλεια των Αστυνομικών, οι οποίοι  υποχρεώνονται να λαμβάνουν όλα τα δέοντα μέτρα ώστε να μην συμβεί το οτιδήποτε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στον «Φιλελεύθερο», ο Ουκρανός κατηγορείτο για ναρκωτικά.

Στην απόδραση του Ουκρανού, εμπλέκεται και πολίτης, ο οποίος τον περίμενε έξω από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας με μοτοσυκλέτα.

Ο Ουκρανός ισχυριζόταν φρικτούς πόνους στο χέρι, με αποτέλεσμα να του φορέσουν επίδεσμο, τον οποίο στην συνέχεια αφαίρεσε με αποτέλεσμα να ελευθερωθεί το ένα του χέρι που ήταν δεμένο με χειροπέδες.

Ο Αστυνομικός του Τμήματος άνοιξε την κλούβα και αυτός τον έσπρωξε και αμέσως ανέβηκε στην μοτοσυκλέτα, όπου τον ανέμενε και εξαφανίστηκε.

Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα άνηκε σε πρόσωπο που απουσίαζε από την Κύπρο.

Μελέτη όλων των καταθέσεων ( πέραν των 250) ο Γ. Εισαγγελέας αναμένεται ότι θα ανακοινώσει τις αποφάσεις τους.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Τα πρώτα αντίποινα από Ιράν με πυραύλους κατά Ισραήλ

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Τα πρώτα αντίποινα από Ιράν με πυραύλους κατά Ισραήλ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν».

BEST OF TOTHEMAONLINE