ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Επανέρχεται το χειμωνιάτικο σκηνικό

ΚΑΙΡΟΣ: Επανέρχεται το χειμωνιάτικο σκηνικό

Ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται σταδιακά να επηρεάσει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται από την Τρίτη 28/2 αραιή σκόνη. Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη του Τμήματος Μετεωρολογίας

Το απόγευμα της Δευτέρας 27/2, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, από νεφώσεις της μέσης και ανώτερης ατμόσφαιρας. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως συννεφιασμένος, από νεφώσεις της μέσης και ανώτερης ατμόσφαιρας. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη 28/2, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, κυρίως από νεφώσεις της μέσης και ανώτερης ατμόσφαιρας και τοπικά ενδέχεται να σημειωθούν ελαφρές βροχές, κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη 1/3, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν τοπικά, ελαφρές βροχές.

Την Πέμπτη 2/3, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά από το απόγευμα και μετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες. Την Παρασκευή 3/3, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση κατά το τριήμερο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο οι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο οι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/5) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, παρά την έξοδο της Αλάμπρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top