ΕΛΛΑΔΑ

Έγκυος γυναίκα τυλίχθηκε στις φωτιές στην Ελλάδα- Τα παιδιά και ο σύζυγος σώθηκαν - VIDEO

Έγκυος γυναίκα τυλίχθηκε στις φωτιές στην Ελλάδα- Τα παιδιά και ο σύζυγος σώθηκαν - VIDEO

Έγκυος η γυναίκα που απανθρακώθηκε στην εθνική οδό

Μία 38χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών βρήκε τραγικό τέλος απόψε στην περιοχή του Λάππα Αχαΐας, όταν εκδηλώθηκε φωτιά, στην καμπίνα του φορτηγού, στο οποίο επέβαινε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, το φορτηγό που οδηγούσε ο 42χρονος σύζυγός του θύματος και κινείτο στη εθνική οδό Πατρών - Πύργου, για άγνωστη ακόμη αιτία, εξετράπη της πορείας του, στο ύψος της περιοχής του Λάππα και ανετράπη.

Αμέσως μετά εκδηλώθηκε φωτιά στην καμπίνα του φορτηγού, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της η 38χρονη. Ο οδηγός του φορτηγού και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, επτά και πέντε ετών αντίστοιχα, που επέβαιναν στο όχημα πρόλαβαν και βγήκαν από το φορτηγό, χωρίς να έχουν τραυματιστεί, αλλά διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, για να εξεταστούν από τους γιατρούς.

Σύμφωνα με πηγές η γυναίκα ήταν έγκυος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

NEWSBEAST

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top