Τα αδέλφια Ντορζή ​πανηγύρισαν την νίκη του Απόλλωνα επί του ΑΠΟΕΛ μέσα στη «Θύρα 1» - VIDEO

Τα αδέλφια Ντορζή ​πανηγύρισαν την νίκη του Απόλλωνα επί του ΑΠΟΕΛ μέσα στη «Θύρα 1» - VIDEO

Τι κι αν έχει περάσει περίπου ενάμιση χρόνος; Οι Απολλωνίστες δεν ξεχνούν τους δολοφονημένους οπαδούς τους.

Ο λόγος για τους αδελφούς Ντορζή, Κωνσταντίνο και Παράσχο, οι οποίοι δολοφονήθηκαν άγρια από τον προφυλακισθέντα, επίσης οπαδό του Απόλλωνα, Χρίστο Θωμά, στις 24/11/2015.

Στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, στο Τσίρειο όταν η ομάδα του Απόλλωνα άνοιξε το σκορ και οι κάμερες στράφηκαν στη «Θύρα 1» αντικρίσαμε εκεί τα δυο αδέλφια, σε αφίσα η οποία τους δείχνει αγκαλιά γράφοντας: «Αδέλφια για πάντα μαζί μας»   

Το βίντεο με τα στιγμιότυπα του αγώνα (στο 2.16 φαίνονται τα αδέλφια Ντορζή)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ρίψη φωτοβολίδας με πιστόλι από την κερκίδα του Απόλλωνα – «Από την κερκίδα του Απόλλωνα δεν έχει φύγει οτιδήποτε» - VIDEO

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE