ΠΑΦΟΣ: 26χρονος σε διάστημα ενός χρόνου παρενοχλούσε σεξουαλικά 16χρονες

ΠΑΦΟΣ: 26χρονος σε διάστημα ενός χρόνου παρενοχλούσε σεξουαλικά 16χρονες

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, που συνεδριάζει στην Πάφο, παρουσιάζεται την Πέμπτη 2/3 26χρονος από τη Ρουμανία, για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης δύο ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 16 ετών.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου διέταξε, κατά την τελευταία δικάσιμο, όπως ο 26χρονος αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του Κακουργιοδικείου.  

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, τα αδικήματα διαπράχθηκαν στην Πάφο τον Απρίλιο του 2015 και από το Μάιο μέχρι το Δεκέμβριο του 2016. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE