Απίστευτο! Πόσες χιλιάδες έπαιρνε μισθό το Τερεζουλίνι στους «Μεν και Δεν»; VIDEO

Απίστευτο! Πόσες χιλιάδες έπαιρνε μισθό το Τερεζουλίνι στους «Μεν και Δεν»; VIDEO

Μέχρι και κοινωνικές ασφαλίσεις της έβαζαν...

Στην εκπομπή La Biri Biri έδωσε συνέντευξη η Άννα Κουρή, η τηλεοπτική Βάνα Δάγκα, η οποία αποκάλυψε μετά από πάρα πολλά χρόνια πως το “Τερεζουλίνι” στους “Μεν και Δεν” έπαιρνε 10 χιλιάδες δραχμές το μήνα για τον πρώτο χρόνο, ενώ τον δεύτερο έπαιρνε 20 χιλιάδες.

«Έπαιρνε κανονικά μεροκάματο, βέβαια. Τον πρώτο χρόνο έπαιρνε 10 χιλιάδες δραχμές το μήνα και μετά τον δεύτερο έπαιρνε 20 χιλιάδες, είχε 100% αύξηση. Κι επειδή δεν μπορούσαν να τα δίνουν μαύρα, κόβανε στο δελτίο το δικό μου, οπότε έπαιρνε και ΙΚΑ. Δεν μπόρεσε, βέβαια, να το χρησιμοποιήσει γιατί να πάω το σκυλί στο ΙΚΑ ήταν… δύσκολο», είπε η Άννα Κουρή. 

Δείτε όσα δήλωσε η Άννα Κουρή στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE