ΠΑΡΑ-THEMA

Φανούρη, μπράβο!

Φανούρη, μπράβο!

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου, απολογήθηκε για τις ατυχέστατες δηλώσεις του μετά την ρίψη φωτοβολίδας από οπαδούς της ομάδας του, στην κερκίδα του ΑΠΟΕΛ το βράδυ της Δευτέρας (27/2) .

Του Τάσου Χριστοδούλου

Ο ίδιος, σε ένα κρεσέντο ανευθυνότητας και οπαδικού φανατισμού δήλωσε ανάμεσα σε άλλα για το εν λόγω γεγονός: «Από την κερκίδα του Απόλλωνα δεν έχει φύγει οτιδήποτε προς την Ανατολική. Σίγουρα είναι καταδικαστέο όμως επειδή άκουσα χαρακτηρισμούς για δολοφονικά, να μην ξεχνά και το παρελθόν του το ΑΠΟΕΛ γιατί δεν είναι οι οπαδοί μας που έβγαλαν μάτια οπαδών και κοριτσιών στα γήπεδα με την Νέα Σαλαμίνα».

Διαβάστε εδώ: Η ρίψη φωτοβολίδας με πιστόλι από την κερκίδα του Απόλλωνα – «Από την κερκίδα του Απόλλωνα δεν έχει φύγει οτιδήποτε» - VIDEO

Σύμφωνα με τον συνάδελφο Πόλυ Χαραλάμπους, της αθλητικής μας ιστοσελίδας ThemaSports, o Φανούριος απολογήθηκε για τις δηλώσεις του και επικοινώνησε με τους δυο τραυματίες οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Γι΄ αυτό και οφείλουμε μετά την κριτική να του πούμε μπράβο!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top